Termeni si Conditii

Acces evenimente:
– Accesul publicului la evenimentele ESTE FILM se face pe baza biletelor puse in vanzare online pe www.eventbook.ro. Biletele se pot procura si in spatiile de proiectie, in limita locurilor disponibile. ESTE FILM isi rezerva dreptul de a pastra un anumit numar de locuri pentru invitati pana cu 5 minute inainte de inceperea fiecarei proiectii. Dupa acest termen, toate rezervarile se vor anula si biletele ramase disponibile vor fi scoase la vanzare. Posesorii de bilete care ajung dupa inceperea proiectiei nu vor avea garantate locuri libere in sala.
– Intrarea copiilor sub 3 ani, in sala de spectacol, nu este permisa.
– Anumite productii din cadrul ESTE FILM pot contine mesaje nerecomandate unui anumit segment de varsta, iar, daca este cazul, acest avertisment este mentionat pe posterul productiei respective si pe site-ul oficial al institutiei. In acest caz, organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza accesul in sala de spectacol pentru categoriile de varsta ce pot face obiectul acestui mesaj.
– Neprezentarea la timp la eveniment duce la anularea biletului fara dreptul de rambursare sau utilizare la o alta reprezentatie.
– Este interzisa folosirea telefoanelor mobile, a aparatelor foto, precum si a celor de inregistrare video sau audio pe toata durata de desfasurare a evenimentului.
– Fumatul in interiorul spatiilor in care sunt desfasurate evenimentele din cadrul ESTE FILM  este interzis. Tigaretele medicinale sau electronice nu fac exceptia acestui regulament.
– Accesul animalelor in sala de spectacol este interzis.
– Programul de evenimente ESTE FILM poate face obiectul unor modificari, iar varianta actualizata a programului este disponibila pe https://www.estefilm.ro/

Inregistrarea foto/video a evenimentelor
– Organizatorul isi rezerva dreptul exclusiv asupra imaginilor foto-video din cadrul tuturor evenimentelor ESTE FILM.
– Participantii inteleg si accepta ca Organizatorii, Partenerii Comerciali, furnizorii autorizati ai Organizatorului, membrii presei si alti Terti autorizati de Organizatori pot realiza inregistrari audio, video si foto ale evenimentelor ESTE FILM.
– Organizatorul poate utiliza imagini foto si video, efectuate atat de proprii angajati, de furnizorii sai de servicii, de Partenerii Comerciali si alti terti autorizati in diverse materiale realizate cu ocazia evenimentelor ESTE FILM.
– Participantii in virtutea participarii lor la evenimente, acorda Organizatorului precum si tuturor celor autorizati de acesta permisiunea expresa pentru inregistrarea si publicarea imaginii, infatisarii si actiunilor din cadrul evenimentelor pe perimetrul de derulare a acestora.
– Organizatorii si tertii autorizati de acesta au dreptul nerestrictionat de a utiliza, copia, face publice, difuza si distribui in special in scopul promovarii evenimentelor, dar nu numai, inregistrarile, imaginile si fotografiile realizate cu participantii la evenimente, fara a fi necesar sa le plateasca acestora din urma vreo remuneratie pentru utilizarea acestora.
– Organizatorii isi rezerva dreptul de a inregistra direct sau prin terti autorizati evenimentele, concertele, programele si activitatile, de a copia, de a distribui, de a difuza sau de a face publice in orice mod si prin mijloace de transmitere a datelor sau prin mijloace electronice, inclusiv pentru promovarea evenimentelor ESTE FILM.
– Participantii nu au dreptul, in limita prevederilor legale, sa ridice pretentii financiare sau de orice alta natura impotriva Organizatorilor in legatura cu inregistrarile foto – video si publicarea lor conform celor prevazute in prezentul Regulament.
– Participantii au dreptul sa realizeze inregistrari audio/ foto/ video ale evenimentelor pentru a fi utilizate in scop personal. Participantii nu au dreptul de comercializare a imaginilor/ inregistrarilor foto – video din cadrul evenimentelor fara acordul prealabil al Organizatorilor.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea ta este importanta pentru Asociatia Este Film. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa-ti explice ce date culegem, de ce le culegem si modul in care folosim, dezvaluim, transferam si stocam datele tale.Identitatea: Asociatia Este Film Daca ai intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, ne poti contacta utilizand informatiile de mai jos:
Asociatia Este Film Str. Avrig, Nr. 4-8, Sibiu, Romania
http://estefilm.ro festival @ estefilm.ro

Ce informatii colectam?
Daca alegi sa te abonezi la Newsletter, sa rezervi locuri la evenimentele nostre sau sa ne trimiti mesaje de pe site, vor fi procesate date personale, care sunt, in principal, datele de identificare:
Nume, Prenume, Numar de telefon, Adresa de e-mail In urma completarii acestor date, esti de acord cu primirea de informatii legate de evenimentele noastre pe email sau sa fii contactat pentru confirmarea rezervarii.

Pentru ce folosim informatiile tale?
Orice informatie pe care o colectam de la tine poate fi utilizata pentru unul sau mai multe din urmatoarele scopuri: 3.1. In scop de marketing si publicitate legate de serviciile oferite, mai precis: Transmiterea de newslettere si invitatii; 3.2. Pentru a stabili un canal principal de comunicare cu tine (adresa de e-mail, telefon, nume, prenume); 3.3. Realizarea de studii de piata si de statisticiDatele nu vor putea fi utilizate in alte scopuri decat cele mentionate mai sus si nici nu pot fi transmise tertilor cu exceptia situatiei in care exista o suspiciune intemeiata de abuz asupra datelor.Daca in orice moment doresti sa te dezabonezi de la primirea de e-mailuri viitoare, poti trimite un e-mail cu mesajul DEZABONARE la adresa de e-mail festival @ estefilm.ro.

Baza legala
4.1. Regulamentul UE privind protectia generala a datelor (GDPR)

Prelucrarea datelor tale se face fie pe baza consimtamantului tau, fie in cazul in care prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care esti parte sau pentru a lua masuri la solicitarea ta inainte de a incheia un contract, cf. GDPR art. 6 (1) (a) – (b).Poti oricand sa-ti retragi consimtamantul privind prelucrarea datelor personale, contactandu-ne utilizand informatiile de contact de la Art. 1. Pentru a incheia un contract cu Asociatia Este Film, in vederea beneficierii de serviciile oferite, trebuie sa ne furnizezi datele personale necesare.

5. Cum protejam informatiile tale?

Datele tale sunt stocate in baze de date localizate pe servere din diferite centre de date. Accesul la bazele de date se face doar prin interfete securizate cu username si parola. Doar reprezentantii Asociatiei si cei ai SC ROMARG SRL (Reg. Com. J14/900/1994, CF. RO 652 9540) – care ne ofera servicii de gazduire – au acces la datele stocate.

5.2. Integritate

Pentru datele in tranzit, serviciul utilizeaza protocoale de transport standard pentru industrie atat intre dispozitive si centrele de date cat si in interiorul centrelor de date.

5.3. Confidentialitate

Toti membrii asociatiei sunt supusi unei confidentialitati depline, iar subcontractantii si subprocesorii trebuie sa semneze un acord de confidentialitate, in cazul in care confidentialitatea totala nu face parte din principala intelegere dintre parti.Ori de cate ori datele personale sunt accesate de personal autorizat, accesul este posibil numai printr-o conexiune criptata.

5.4. Transparenta

Asociatia Este Film te va informa in permanenta despre modificarile aduse proceselor pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor, inclusiv practicile si politicile. Poti cere oricand informatii despre locul si modul in care datele sunt stocate, securizate si utilizate.

5.5. Abilitatea de a interveni

Asociatia Este Film permite ca in orice moment sa ai dreptul si libertatea de a opta pentru stergerea totala a datelor cu caracter personal din baza de date a Asociatiei Este Film prin trimiterea unui e-mail cu mesajul DEZABONARE la adresa festival @ estefilm.ro. Optarea pentru stergerea datelor va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior optiunii de stergere a datelor ramane in continuare valabila.

5.7. Monitorizarea

SC ROMARG SRL utilizeaza rapoarte si notificari de securitate pentru a monitoriza tentative de acces sau utilizare frauduloasa si pentru a identifica si contracara in mod proactiv potentialele amenintari. Operatiile administrative, inclusiv accesul la sistem, sunt inregistrate pentru a furniza un istoric al actiunilor daca se fac modificari neautorizate sau accidentale.Performanta si disponibilitatea sistemului sunt monitorizate de serviciile de monitorizare dedicate.

5.8. Notificarea privind incalcarea datelor cu caracter personal

In cazul in care datele tale sunt compromise, Asociatia Este Film iti va notifica tie si autoritatii (autoritatilor) de supraveghere competente in decurs de 72 de ore prin e-mail informatii despre amploarea incalcarii, datele afectate, orice impact asupra serviciului si a planului de actiune Asociatia Este Film cu masuri pentru a asigura datele si pentru a limita orice posibil efect negativ asupra persoanelor vizate.”Incalcarea datelor cu caracter personal” inseamna o incalcare a securitatii care duce la distrugerea, pierderea, modificarea, dezvaluirea neautorizata sau accesarea neautorizata a datelor personale transmise, stocate sau prelucrate in alt mod in legatura cu furnizarea serviciului.

Dezvaluim informatii unor parti externe?
Asociatia Este Film nu vinde, comercializeaza sau transfera in alt mod partilor externe orice informatii de identificare personala. Partenerii sau subcontractorii de incredere care ne asista in exploatarea site-ului nostru cu scopul desfasurarii afacerii noastre sau in deservirea ta pot avea acces la informatii de identificare personala pe baza nevoii de a cunoaste si vor avea obligatia contractuala de a pastra confidentialitatea informatiilor. De asemenea, vom putea sa dezvaluim informatii in urmatoarele situatii:- atunci cand credem ca acest lucru este necesar pentru a respecta legea- cand suntem solicitati in acest sens de catre organele competente ale statului- pentru a impune respectarea politicilor institutiei noastre- pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranta noastra sau a altora. 6.1. Subcontractantii si partenerii de incredere Pentru oferirea serviciilor disponibile prin Asociatia Este Film colaboram cu diversi subcontractanti si parteneri de incredere, respectiv: – Subcontractant: SC ROMARG SRL, Reg. Com. J14/900/1994, CF. RO 652 9540, Romania – https://www.romarg.ro – acest subcontractant furnizeaza serviciul de gazduire pentru site-ul https://www.estefilm.ro/ – aici sunt stocate si transferate inclusiv date cu caracter personal.Subcontractantul caruia ii transferam datele cu caracter personal, si anume SC ROMARG SRL este conform cu prevederile GDPR. Vom monitoriza mentinerea standardelor impuse de GDPR de catre subcontractori si subprocesori pentru a se asigura ca sunt indeplinite cerintele privind protectia datelor. Modificarile privind adaugarea sau inlocuirea subcontractantilor sau a partenerilor care manipuleaza datele cu caracter personal vor fi anuntate prin actualizarea prezentului document. Tu ai posibilitatea de a te opune unor astfel de modificari si de a rezilia contra

6.2 Divulgarea obligatorie din punct de vedere legal

Asociatia Este Film va divulga datele clientului catre organele de drept daca exista acceptul tau sau daca este o cerinta legala. Asociatia Este Film va incerca sa limiteze divulgarea datelor la strictul necesar.

Link-uri terte parti
Ocazional, la discretia noastra, putem sa includem sau sa oferim produse sau servicii ale tertilor pe site-ul nostru. Aceste site-uri terte parti au politici de confidentialitate separate. Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul si activitatile acestor site-uri web conectate. Cu toate acestea, incercam sa protejam integritatea site-ului nostru si sa primim orice feedback cu privire la aceste site-uri web.

Unde stocam informatiile?
Datele personale sunt introduse in baza de date proprii a Asociatiei Este Film.

Acces, transfer de date, migrare si asistenta de transfer
Poti obtine in orice moment confirmarea de la Asociatia Este Film cu privire la faptul ca datele personale referitoare la tine sunt procesate sau nu.Poti sa comanzi in orice moment o copie completa a datelor.

Solicitarea de rectificare, restrangere sau stergere a datelor cu caracter personal
10.1. Rectificare

Poti obtine in orice moment, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte referitoare la tine, cf. clauza 5.6.10.2. Restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. Poti oricand sa soliciti Asociatia Este Film sa restrictioneze prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand se aplica una dintre urmatoarele:

a) daca contesti acuratetea datelor personale, caz in care restrictionarea se aplica pentru o perioada care sa permita companiei noastre sa verifice corectitudinea datelor personale
b) daca prelucrarea este ilegala si te opui stergerii datelor cu caracter personal si soliciti in schimb restrictia de utilizare a acestora
c) daca Asociatia Este Film nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar ele sunt solicitate de tine pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.
10.3. Stergere
Poti sa soliciti, fara intarziere nejustificata, stergerea datelor cu caracter personal care te privesc si Asociatia Este Film va sterge datele cu caracter personal fara intarzieri nejustificate atunci cand se aplica una dintre urmatoarele:

a) daca datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate
b) daca iti retragi consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea si nu exista alta baza legala pentru prelucrare
c) daca datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal
d) daca datele cu caracter personal trebuie sa fie sterse pentru a respecta o obligatie legala din legislatia UE sau nationala.
Stergerea tuturor datelor se poate face prin trimiterea unui e-mail cu mesajul DEZABONARE la adresa festival @ estefilm.ro.

Retentia (pastrarea) datelor
11.1. Politica de pastrare a datelor
Datele, din cauza reglementarilor vor fi stocate pentru o durata de 5 ani.11.2. Restituirea si / sau stergerea datelorDupa stergerea unei inregistrari, reprezentand un abonat la newsletter, nu vor fi pastrate nici un fel de date in afara de eventuale informatii despre evenimente de trimitere newsletter.

Cooperare
Asociatia Este Film va coopera cu tine pentru a asigura respectarea dispozitiilor aplicabile privind protectia datelor, de ex. pentru a-ti permite sa garantezi in mod eficient exercitarea drepturilor subiectilor datelor (dreptul de acces, rectificare, stergere, blocare, opozitie), sa gestionezi incidentele, inclusiv investigatii in cazul unui incident de securitate.

Denuntare / Plangere
Puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Consimtamantul tau
Utilizand site-ul estefilm.ro, esti de acord cu aceasta Politica de confidentialitate.

Modificari ale politicii noastre de confidentialitate
Daca vom decide sa modificam Politica de confidentialitate, vom opera respectivele modificari pe aceasta pagina si vom actualiza data de modificare a Politicii de confidentialitate de mai jos.Aceasta politica de confidentialitate a fost modificata ultima data in aprilie 2019.